SKAL VI FINDE DE SPECIALISTER, DU KUN TØR DRØMME OM?

 

Rekruttering 

 

CASESSTART DIALOG

Vi har mere end 15 års erfaring med at rekruttere dedikerede og specialiserede medarbejdere til virksomheder over hele verden

Mange af vores kunder har efterspurgt kompetencer indenfor IT, test, kvalitetssikring, datamigrering, datavalidering. Men vi har også formidlet ingeniører, finansielle analytikere,  cybersecurity eksperter og etiske hackere.

Derudover har vi kørt målrettede rekrutteringsprojekter hvor det, der bliver efterspurgt, er autistiske menneskers særlige evne til at genkende mønstre.

Uudnyttet talent til din virksomhed

Grundlæggende fisker vi i en sø med uudnyttet talent, der alene i Danmark udgøres af mere end 5.000 dygtige mennesker.

Vi går lidt mere grundigt til værks, end I er vant til. Til gengæld kan vi finde dedikerede, loyale medarbejdere, der motiveres af at finde dét sted, hvor de kan få lov til at bidrage med deres faglighed, uden hele tiden at blive misforstået eller føle sig forkerte.

Vi har 95 %  fastholdesesrate på vores rekrutteringer.

Udvalgte cases

rekruttering

Nordea

Vi har fået en ny dynamik i teamet. Vi har fået kolleger, der ser på tingene på en lidt anden måde, og som også tvinger os til at tænke tingene på nye måder.”

 
 

rekruttering

Novo Nordisk

”Rekrutteringen var fra start så god, at samtlige kandidater i det afsluttende to-ugers forløb kunne have varetaget et job med de kompetencer, de havde. De var meget dygtige alle sammen. Afdelingerne valgte selv, hvem de ville ansætte.

rekruttering

Københavns Lufthavne

“De har ikke berøringsangst over for teknologi. Alt, hvad vi har præsenteret dem for, har de bare kastet sig ud i både med gå-på-mod og ærlighed, og deres evne til at bevare koncentrationen i længere tid er en særdeles god egenskab i dette job.”
 

Vores kunder siger desuden, at du kan forvente en række sideeffekter såsom:

  • Forbedret intern kommunikation
  • Større fællesskabsfølelse
  • Øget produktivitet
  • Stolthed og sammenhold

VIL DU VIDE MERE?

Vil du vide mere om vores rekrutteringsforløb, så kontakt os gerne for en uforpligtende dialog om, hvordan vi kan skabe værdi for din virksomhed.

Bina Hjorth

Bina Hjorth

Kommerciel Direktør | Specialisterne

+45 26 12 27 60