Ledige stillinger

Hos Specialisterne bygger vi den bro, der forbinder talenter med behovet for kvalificeret arbejdskraft. Vi skaber diversitet og sammenhængskraft. Vi skaber god ledelse. Vi skaber glade og stolte kolleger. 

Ledige stillinger

Specialisternes STU søger en underviser.

Vi søger en Technical Taskmanager til vores konsulentafdeling.

Vi søger 2 studentermedhjælpere med lidt forskellige profiler til Specialisterne Solutions. Som studentermedhjælper hos Specialisterne Solutions kommer du til at løse spændende problemstillinger og administrative opgaver i vores konsulentafdeling.

Stillingerne er med start i oktober eller november 2021.

Se de to beskrivelser her: 

eller

Vil du være frivillig mentor?

Som frivillig mentor hos Specialisterne, hjælper du voksne mennesker indenfor autismespektret, som har en oplevelse af ensomhed og har behov for støtte og vejledning i deres livssituation.

Uopfordret ansøgning til en af vores afdelinger

Er du interesseret i at arbejde i en af Specialisternes afdelinger herunder Særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse, Ressourceafklaring, Consulting, Økonomi, Administration m.m.?

Specialister hjælper virksomheder og arbejdsgivere med at forstå, værdsætte og integrere det unikke perspektiv og kapacitet hos mennesker på autismespektret eller med lignende beskæftigelsesbarrierer.