Er det dig, der skal lave magi i Specialistklubbens køkken?

Få et meningsfyldt job, som køkkenmedarbejder: 5 eller 10 timer om ugen hos Specialisterne

Er du en socialt anlagt køkkenmedarbejder, der kan trylle i køkkenet og gøre det rart for Specialistklubbens medlemmer at være fælles om at lave et dejligt aftensmåltid?

Specialistklubben søger en køkkenmedarbejder, der kan arbejde tirsdage kl. 14.30-19.30. (Mulighed for også at arbejde torsdage kl. 14.30-19.30). 

Hvad kan du forvente:

I Specialistklubben er aftensmåltidet et socialt knudepunkt for vores klubmedlemmer. Og køkkenet er der, hvor man kan få en god snak samtidig med at man bliver ferm til at skære grøntsager.

Som vores nye køkkenmedarbejder kan du håndtere det praktiske arbejde, der består i at lave et godt og sundt måltid: planlægning, indkøb, tilberedning og oprydning.

Og samtidig er du socialt anlagt: Du har lyst til at invitere klubmedlemmerne med til madlavningen og snakke, mens gryderne koger. Du har også mulighed for at bage, tage på ture ud af huset og være med til at arrangere events fx sommerfest. 

Social, mental og fysisk sundhed er et vigtigt tema hos Specialisterne, og flere af vores klubmedlemmer har fokus på sund og lækker mad. Som køkkenmedarbejder er det også noget, du har viden om og har lyst til at gøre til en del dit arbejde. 

Specialistklubben er et fritidstilbud for unge og voksne mennesker med autisme og lignende kvaliteter. Det vigtigste for os er at skabe et trygt og åbent mijlø, hvor vores medlemmer kan være sig selv og dyrke fællesskabet med ligesindede. 

Det er en fordel, hvis du har erfaring med, eller selv er en del af målgruppen, men det er ikke et krav.

Vi tilbyder:

Et rart og meningsfuldt arbejde med stor indflydelse på dit arbejdsliv. Du bliver en af et varmt og engageret team på 5 kolleger, der har stor erfaring med målgruppen. Du bliver samtidig en del af Specialisterne Danmark og kan deltage til fælles arrangementer og aktiviteter, hvis du ønsker.

Hvem er du:

 • Du leder efter et fleksjob, studiejob eller lignende.
 • Du kan arbejde tirsdage kl. 14.30-19.30.
  (Mulighed for også at arbejde torsdage kl. 14.30-19.30).
 • Du har erfaring med at arbejde i et køkken og kan tilberede mad til 25-30 mennesker.
 • Du har lyst til og erfaring med at arbejde i en social eller pædagogisk kontekst med mennesker, og gerne erfaring med Specialistklubbens målgruppe.

  Praktisk information:

  Specialistklubben har til huse hos Specialisterne, der bor på Lautruphøj 1-3 A, 2750 Ballerup. 

  Specialistklubben har åbent tirsdage og torsdage kl. 15.00-20.00 året rundt, med mindre en klubdag falder på en fast helligdag. 

  Specialistklubben er et tilbud under Specialisterne Danmark, der har 60 medarbejdere. Specialisterne har afdelinger globalt, og alle afdelinger har til formål at forbedre livet for mennesker med autisme og lignende kvaliteter, med særligt fokus på beskæftigelse. Læs mere om Specialisterne. 

  Løn og ansættelsesvilkår: 

  Dette er en timelønnet stilling. Ansættelse og løn efter aftale. 

  Du er velkommen til at kontakte klubleder Dannie Peters for eventuelle spørgsmål. E-mail specialistklubben@specialisterne.com eller telefon +45 3151 9714.

  Ansøgningsfrist og samtaler: 

  Ansøgningsfrist er tirsdag den 21. februar 2023. 

  Ansøgning og CV sendes til specialistklubben@specialisterne.com

  Vi holder løbende samtaler i februar 2023. Tilstede ved samtalen er klubleder Dannie Peters og klubkoordinator Pernille Sørensen. 

  Forud for samtalen indhentes børne- og straffeattest.

  Kontakt

  Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Dannie Peters.

  Dannie Peters

  Dannie Peters

  Klubleder | Specialisterne